Terminal 21

Negen toiletten op een uur in Bangkok

Voor wie het nog niet wist, Bangkok is een shopping mall walhalla. The Emporium, MBK, Siam Paragon, Siam Square, Central World, Pantip Plaza, Siam Discovery, … ze zijn niet op één hand te tellen. Als je hier geen schoenen vindt, ben je ofwel stekeblind ofwel koppig.

Terminal 21 in Sukhumvit wilde het duidelijk anders aanpakken door, houd je vast, eruit te zien als een luchthaven en zo de wereld te ontdekken zonder een vliegtuig te nemen. Eat that!

Terminal 21

Telkens je de roltrap neemt, reis je naar een andere wereldstad: je doet koopjes in een soek in Istanbul, shopt tot je erbij neervalt in de Londense Carnaby Street, vult je maag in Fisherman’s Wharf in San Francisco, pikt een filmpje mee in Hollywood, slentert langs de Parijse straatjes, geniet van het romantische Rome, …

San Francisco - Terminal 21

Rome - Terminal 21

London - Terminal 21

Tokyo - Terminal 21

Je raadt het al, het hele ding is mega kitsch en de winkels waren niet echt wow, MAAR de toiletten die vonden we geweldig! We zijn erin geslaagd om op een uurtje tijd geen enkele winkel binnen te lopen maar wel op negen toiletten te gaan zitten in Rome, Istanbul, Londen, Tokyo, Parijs, Hollywood, San Francisco (city + pier) en de Caraïben. Het werd bijna een obsessie om op elke verdieping zo snel mogelijk het toilet te vinden, al moesten we op etage 9 natuurlijk al lang niet meer.

Tokyo toilet - Terminal 21

Istanbul toilet - Terminal 21

London toilet - Terminal 21

London toilet - Terminal 21

Om de blaas opnieuw te vullen, zijn we nadien een emmertje mojito gaan drinken in rooftop bar The Nest. Samen met ex-collega Sophie Engels, die hier met haar Frederic op huwelijksreis is.

The Nest

Categories: Azië, Thailand